Wprowadzenie » CHWYTAKI » HSP BIO 025


        

HSP BIO 025

Chwytaki HSP Grippen

Dostępny

 

Dostępność: Dodanie 7-10 dní
Numer produktu: D00018
Kupon rabatowy nie może zostać użyty
naša cena bez VAT : 13 074,58 zł
naša cena z VAT (20 %):
15 689,50 zł
Obserwuj z Watchdog:
Obserwuj z Watchdog

do koszyka:
  ks  

Model Bio został zaprojektowany z myślą o szybkim i łatwym przenoszeniu ścinków i odpadów, części drzew i innych materiałów, który ma zostać rozdrobniony na biopaliwo bezpośrednio w rębakach podczas wydobycia lub później z magazynu. W modelu Bio zastosowano wzmocnione rurki wysięgnika i dwukrotnie grubszy materiał w pazurach. Bio posiada również mechaniczne ograniczniki końcowe, które zapobiegają upadkowi cylindrów. Dostępny jest również rozszerzony model Bio do obsługi pniaków itp.

 HSP Gripen BIO                

rozmiar

  15 20 25 28 35 40 55 50
maks. praca ciśnienie Mpa 23 23 23 23 23 23 23

23

siła zamykająca kN 9,3 8,7 17 16,7 16,1 16,2 16 16
czas otwarcia przy 70 l/min s 0,4 0,4 0,8 0,9 1 1,1 1,7 1,5
czas zamykania przy 70l/min s 0,6 0,6 1,4 1,5 1,6 1,7 2,5 2,1
długość zamkniętych szczypiec mm 740 780 800 830 885 970 1110 1080
długość otwartych szczypiec mm 1170 1400 1450 1690 1880 2070 2390 2110
maks. szerokość mm 397 397 488 488 526 526 526 526
Zewnętrzna szerokość szczypiec mm 355 355 434 434 47 472 472 472
wysokość zamkniętych szczypiec mm 510 510 540 530 565 610 695 615
wysokość otwartych szczypiec mm 685 645 690 635 600 630 715 830
min. chwyt mm 90 98 110 110 120 140 160 140
powierzchnia kleszczyków typu tip-tip m2 0,15 0,2 0,25 0,28 0,35 0,4 0,55 0,5
maks. nośność kg 2000 2000 3500 3500 5000 5000 5000 5000
waga kg 120 130 225 230 255 285

325

310

Wizyty i pytania odwiedzających

Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj komentarz lub pytanie jako pierwszy.

NAJOBĽÚBENEJŠIE

Utworzony przez system www.sklep-szybko.pl

ZTE2MmYw
Obserwuj z Watchdog
Watch DOG


Powiadom mnie mailowo o zmianie:


       kiedy cena będzie niższa niż

        kiedy produkt będzie na stanie


Wpisz swój adres e-mail: